Bli månadsgivare på Patreon.com
Stöd mig med valfri summa pengar varje månad och få tillgång till olika mängd material beroende på nivå av peng. Du ger mig möjlighet att göra viktiga saker och att leva ett bättre liv.

Stöd mig via Swish
Som sjukpensionär på lägsta ersättningsnivån blir man snabbt fattig. Gör en punktinsats och stöd mig via Swish för att underlätta min vardag. Swisha ditt bidrag till 0700 10 25 78 (jag vill inte bli uppringd av telefonförsäljare).

Dela mina inlägg
Om du tycker att det jag skriver om, fotograferar eller pratar om, är viktigt på något sätt är ett av de bästa sätt du kan hjälpa mig på - att dela. Dela på Facebook, dela på Twitter, LinkedIn, Google - på alla sociala medier där du finns.

Stort tack på förhand! <3

Dagens avsnitt handlar om BDSM som självterapi – är det möjligt? Är det vettigt? Är alla med psykisk ohälsa undergivna eller kan man leva med psykisk ohälsa och vara dominant?

Med lika taskig ljudkvalitet som vanligt pratar jag om frågorna här ovan.

Har du frågor, funderingar eller andra kommentarer – skriv gärna ned dem i kommentarsfältet nedan! 🙂 Jag svarar efter tid och förmåga.

Här är länkar till de ställen online jag pratar om, och några till:

Darkside community för BDSM-utövare
Röster från mörka sidan (avsnittet som handlar om psykisk ohälsa)
BDSM info informationssida om BDSM – på svenska
BDSM på Wikipedia om BDSM på Wikipedia – bör tas med nån nypa salt eller två

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 + två =

Sommaruppehåll!

Podden återkommer i mitten av augusti – välkommen tillbaka! =)

Välkommen till Eye C : SMP Podcast. Det är jag som är rösten bakom - Sonya Malinka Persson heter jag.

Den här podden är en del av min verksamhet som spridare av kunskap om bland annat bipolär sjukdom. Läs gärna mina bloggar som finns länkade här på sajten.

Kort om mig; 41 år, socialliberal, fotograf, konstvetare, bipolär typ II, bosatt i Västerås och delar möbler med två katter och en hund.

Vi hörs! =)
/SMP