Bli månadsgivare på Patreon.com
Stöd mig med valfri summa pengar varje månad och få tillgång till olika mängd material beroende på nivå av peng. Du ger mig möjlighet att göra viktiga saker och att leva ett bättre liv.

Stöd mig via Swish
Som sjukpensionär på lägsta ersättningsnivån blir man snabbt fattig. Gör en punktinsats och stöd mig via Swish för att underlätta min vardag. Swisha ditt bidrag till 0700 10 25 78 (jag vill inte bli uppringd av telefonförsäljare).

Dela mina inlägg
Om du tycker att det jag skriver om, fotograferar eller pratar om, är viktigt på något sätt är ett av de bästa sätt du kan hjälpa mig på - att dela. Dela på Facebook, dela på Twitter, LinkedIn, Google - på alla sociala medier där du finns.

Stort tack på förhand! <3

Boka mig

I samarbete med RSMH Västmanland har jag föreläst inför blivande sjuksköterskorMDH om livet med bipolär sjukdom. Det har varit uppskattat, och har dessutom känts bra för mig.

Jag kommer gärna och föreläser inför dig och dina kollegor, föreningsmedlemmar, arbetsgivare eller i annat sammanhang där det kan vara givande att lära sig mer om hur en person med bipolär sjukdom kan fungera. Prioriterat för mig är socialtjänsten, Försäkringskassan, politiker, Arbetsförmedlingen, ombud på fackförbund, varande och blivande gode män/förvaltare med fler.

Kontakta mig via formuläret till vänster så återkommer jag till dig så snart jag kan.

Vi hörs! 🙂

/Sonya Malinka Persson

 

Sommaruppehåll!

Podden återkommer i mitten av augusti – välkommen tillbaka! =)

Välkommen till Eye C : SMP Podcast. Det är jag som är rösten bakom - Sonya Malinka Persson heter jag.

Den här podden är en del av min verksamhet som spridare av kunskap om bland annat bipolär sjukdom. Läs gärna mina bloggar som finns länkade här på sajten.

Kort om mig; 41 år, socialliberal, fotograf, konstvetare, bipolär typ II, bosatt i Västerås och delar möbler med två katter och en hund.

Vi hörs! =)
/SMP