Bli månadsgivare på Patreon.com
Stöd mig med valfri summa pengar varje månad och få tillgång till olika mängd material beroende på nivå av peng. Du ger mig möjlighet att göra viktiga saker och att leva ett bättre liv.

Stöd mig via Swish
Som sjukpensionär på lägsta ersättningsnivån blir man snabbt fattig. Gör en punktinsats och stöd mig via Swish för att underlätta min vardag. Swisha ditt bidrag till 0700 10 25 78 (jag vill inte bli uppringd av telefonförsäljare).

Dela mina inlägg
Om du tycker att det jag skriver om, fotograferar eller pratar om, är viktigt på något sätt är ett av de bästa sätt du kan hjälpa mig på - att dela. Dela på Facebook, dela på Twitter, LinkedIn, Google - på alla sociala medier där du finns.

Stort tack på förhand! <3

Om podden

Förlagan till den här podden föddes redan 2015, när jag gjorde hela nio avsnitt som publicerades här. Nu när jag väljer att skaka liv i podcastandet igen, gör jag det på min första egna domän som jag älskar passionerat – eye-c.se. Jag registrerade den 2004 när jag startade mitt företag Studio Eye C. All pun intended när det gäller Eye C – jag ser, (mitt) öga ser. Företaget är nedlagt sedan länge, men domänen och dess betydelse finns kvar.

Den här podden kommer att filtreras genom mig och det jag tycker är viktigt. Politiskt är jag socialliberal. Innan jag blev sjukskriven och därefter sjukpensionerad jobbade jag som fotograf. Jag har 30hp kvar till en fil kand i konstvetenskap. Sjukersättningen har jag på grund av att jag också lever med bipolär sjukdom. Allt det här kommer att lysa igenom, oavsett vad jag pratar om. Men huvudfokuset kommer att ligga på psykisk ohälsa.

Sådant som kan vara bra att veta för att slippa sitta och irritera sig när man lyssnar är att den här podden görs utan någon som helst budget. Micken jag använder har lite hyss för sig, ljudet är inte bra hela tiden. Tills vidare kommer detta att vara en one-woman-show, eftersom utrustningen jag använder inte är lämpad för flerpartskonversationer.

För mig är det viktigt att du vet att jag tycker det här är skitkul. Det är jätteläskigt, men skitkul. Jag har mycket att berätta om i olika ämnen, och jag hoppas att du tycker att det är intressant att lyssna.

Jag blir jätteglad om du delar podden vidare till människor du tror kan vara intresserade.

Superstort tack på förhand!

Sommaruppehåll!

Podden återkommer i mitten av augusti – välkommen tillbaka! =)

Välkommen till Eye C : SMP Podcast. Det är jag som är rösten bakom - Sonya Malinka Persson heter jag.

Den här podden är en del av min verksamhet som spridare av kunskap om bland annat bipolär sjukdom. Läs gärna mina bloggar som finns länkade här på sajten.

Kort om mig; 41 år, socialliberal, fotograf, konstvetare, bipolär typ II, bosatt i Västerås och delar möbler med två katter och en hund.

Vi hörs! =)
/SMP